Reisadvies en vaccinatie

Reis- en vaccinatieadvies

Is uw reisbestemming bekend, dan is een goed reis- en vaccinatieadvies de volgende stap om voorbereid op reis te gaan!

U kunt hiervoor terecht bij het deskundige team van huisartsenpraktijk Buijs-Grootenhuis-Visser, bestaande uit de artsen Grootenhuis en Visser en de assistentes Tanja en Isabel. Zij zijn alle vier speciaal opgeleid voor deze vorm van geneeskunde en houden zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.      

Tijdens een consult op de praktijk wordt rekening gehouden met uw reiservaring en vaccinaties in het verleden, uw medische achtergrond en de medicatie die u eventueel gebruikt. Wij zijn door het LCR officieel erkend als vaccinatiecentrum voor alle vaccinaties, ook voor het vaccineren tegen “gele koorts”.

Aanmelden via internet

Wij zijn aangesloten bij Reisprik.nl. Reisprik is het grootste landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Reisprik is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR.

Aanmelden gaat via de site reisprik.nl door uw postcode in te vullen, waarna u onze praktijk kunt aanklikken:

www.reisprik.nl

Reisprik site

 

Wij bellen u binnen 2 werkdagen terug voor een afspraak. Als u aangeeft binnen 2 weken te vertrekken wordt u binnen 1 werkdag teruggebeld. Ook ontvangt u per email een bevestiging van de afspraak en u kunt ons via een persoonlijk inlog eenvoudig aanvullende reisinformatie verstrekken dat wij nodig hebben voor het reisadvies en benodigde vaccinaties en malaria profylaxe.

Gratis Zeker op Reis App!

Met de Zeker op Reis App hebt u altijd en overal de belangrijkste (medische) gegevens bij de hand. Noodnummers, medicatie- en vaccinatieoverzicht, landeninformatie, reiswoordenboek en praktische tips voor op reis zijn geïntegreerd in de Zeker op Reis App.

REISPRIK APP 

2018 1

2018 2

 

Vergoeding zorgverzekeraar

In veel gevallen worden uw vaccinaties geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende verzekering. Bij aanvullend verzekering van Achmea (Zilveren Kruis, Avéro, Prolife, OZF) worden vaccinaties volledig vergoed. Komt men niet in aanmerking voor een vergoeding dan geven wij te allen tijde een laagste prijsgarantie!

Uw betaling 

U rekent gelijk per PIN af en ontvang een gespcificeerde nota. 

 

Bereikbaarheid

 

Buijs:                  0229-272424

Grootenhuis:     0229-212124

Visser:                0229-242420

 

Receptenlijn:     0229-212179

Spoednummer: 0229-271938

 

Routebeschrijving

gezondheids­informatie