Afspraak maken

Praktijk Buijs

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, behalve woensdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf telefonisch een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:00 - 10:00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. De huisarts belt u dan terug tussen 11:00 en 12:30 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Bij welke huisarts kunt u terecht?

Omdat er meerdere artsen in deze praktijk werken (te weten dr. Zwijnenburg en de huisarts in opleiding), is onderstaande regel handig om te hanteren;

Kiest u de tijd, dan kiezen wij de dokter; kiest u de dokter; dan kiezen wij de tijd.

 

 

Bereikbaarheid

 

Buijs:                  0229-272424

Grootenhuis:     0229-212124

Visser:                0229-242420

 

Receptenlijn:     0229-212179

Spoednummer: 0229-271938

 

Routebeschrijving

gezondheids­informatie